Produkte amviserie

Teknologjia më e re, tashmë te ju

Mirëseerdhët në faqen e ndërmarrjes private “EEB - Blendi”! Misioni ynë është të sigurojmë paisje elektronike të kualitetit më të lartë për shtëpinë tuaj.

Eksploro Zgjedhjet E Panumërta Që Ofrojmë

Produktet tona elektronike të fundit, që ofrojnë inovacion dhe performancë të lartë, si dhe zgjedhjet tona të amviserëve të cilësisë së garantuar, jemi të përgatitur që të përshtatemi me kërkesat dhe preferencat tuaja.

Eksploro Zgjedhjet E Panumërta Që Ofrojmë

Ndryshojmë Mënyrën Se Si Ju Përjetoni Paisjet Elektronike

Për ne, teknologjia është më shumë se një vegël - është një mjet për të përmirësuar dhe për të transformuar mënyrën se si jetojmë dhe punojmë.

Ndryshojmë Mënyrën Se Si Ju Përjetoni Paisjet Elektronike

Rritja Në Shërbimin Tonë

Statistika të cilat tregojne rrugën tonë ndër vite, drejt suksesit!

20+

Vite në treg

Ne kemi mbi 20 vite eksperiencë në tregun e paisjeve elektronike.

120+

Produkte të reja në shitje

Për të përmbushur nevojat dhe dëshirat tuaja të inovacionit dhe performancës.

5000+

Klient të kënaqur

Besimi dhe përfshirja e më shumë se 5000 klientëve të kënaqur është një provë e suksesit tonë.

Shërbimet

01
Shitja e Produkteve Elektronike

Shitja e Produkteve Elektronike mund të kryhet permes dy kanaleve të ndryshme, fizikisht dhe online. Ne e ofrojmë këtë shërbim me kujdes të plotë.

02
Ndihmë Teknike dhe Servisim

Ofrimi i ndihmës teknike për klientët në lidhje me instalimin,përdorimin, ose servizimin e produkteve elektronike.

03
Riparim dhe Mirëmbatje

Sigurimi i shërbimeve të riparimit dhe mirëmbajtjes së produkeve elektronike për klientët që kanë probleme teknike.

Produktet më të reja
Informohuni më shumë rreth mënyrës se si ne punojmë

Pyetjet më të shpeshta, ku mund të gjeni përgjigjjen për shumicën e pyetjeve që na kanë drejtuar klientët tanë.

Oven

A janë produktet tuaja të reja ose të përdorura?

A mund të testoj produktin para se ta blejë?

A mund të më jepni detaje teknike mbi produktin?

Latest products

Zbulo produktet tona më të reja

Ne jemi këtu për të ofruar një përvojë të shkëlqyer blerjeje dhe për të mbështetur klientët tanë në çdo hap të rrugës. Shfletoni koleksionin tonë të produkteve dhe bëhuni pjesë e një botë teknologjie dhe inovacioni.

zbulo brendet kryesore që mund ti gjeni në kompaninë tonë