Rreth nesh


Ndërmarrja private tregtare “EBB-Blendicom” nga Bujanoci merret me shitjen e produkteve të ndryshme të amvisërisë si, teknikë të bardhë, televizorë, sanitari, ngrohje, ujësjellës dhe kanalizim.

Ndërmarrja private tregtare “EBB-Blendicom” është themeluar në vitin 2002. Në fillim merrej me shitjen e teknikës së bardhë kryesisht si dhe servisimin e tyre, pastaj shitje dhe instalime elektrike për të vazhduar me rritje graduale duke u zgjeruar në lëmin e ujësjellësit & kanalizimit, ngrohjes qendrore, sanitarisë, pajisje per ftohje e shumë produkte tjera…

Tani “EBB-Blendicom” veprimtarinë e vet e zhvillon në objektin e ri me një hapësirë prej 1500 m2.

Ngrohje

Kaldaja dhe pajisje tjera përkatëse

Top produkte

Beko BIM25402XMS
Shtoni në shportë 300,00 265,00
Aksion

Beko BIM25402XMS

*Lloji i pajisjes 60 cm
*Lartësia 59.5 cm
*Gjerësia 59,4 cm
*Thellësia 56,7 cm
*Numri i funksioneve13
*Lloji i ekranit Ekran LED i animuar
*Vëllimi i furrës 71 L
*Klasa e efikasitetit të energjisë në furrë A +
*CleanZone
*Pastrim me avull SteamShine®
*Lloji i furrës Shumëfunksionale
*Lloji i hapjes së derësHapja e derës
*Ngjyra Çelik i pandryshkshëm                                               *Garancioni: 5 Vite

0 out of 5

Teknikë e bardhë

Të gjitha produktet elektro-shtëpiake në një vend

Top produkte

Beko DVN 05321S
Shtoni në shportë 275,00 240,00
Aksion

Beko DVN 05321S

* Enëlarëse 60cm
* Klasa energjisë: A++
* Kapaciteti: 13 Sete
* Nr. Programe: 5
* Shpenzimet e energjisë: 262 kWh /vit
* Përmasat: 85x60x60cm
* Niveli i zhurmës: 49dB

0 out of 5
Beko WTV 9636XSO

Beko WTV 9636XSO

Çmimi:395,00 320,00
Beko pegla SGA7126P

Beko pegla SGA7126P

Çmimi:135,00 102,00
Beko pegla SPA 9130B

Beko pegla SPA 9130B

Çmimi:130,00 95,00
Beko CGM5202R

Beko CGM5202R

Çmimi:82,00 65,00
Beko HIC64502T

Beko HIC64502T

Çmimi:240,00 220,00

TË GJITHA PAJISJET SANITARIKE NË NJË VEND

Të gjitha pajisjet sanitarike mund t’i gjeni në qendrën tonë.  Gjithçka që ju nevojitet për banjot tuaja duke filluar nga kadat, dush kabinat, guacat, bidetë, bateritë, bojlerët si dhe elementet tjera përkatëse nga prodhuesit e njohur vendor dhe ndërkombëtarë. Shih produket tona të sanitarisë në kategorinë përkatëse.  

Televizorë dhe pajisje tjera

Televizorë modern si dhe pajisje tjera ndihmëse

Top produkte

TV GRUNDIG Smart 43GDU7500B
Shtoni në shportë 360,00 330,00
Aksion

TV GRUNDIG Smart 43GDU7500B

•  Përmasat: 43″ (108 cm)
•  Rezolucioni: Full HD (1920 X 1080)
•  Smart TV
•  Frekuenca: 800 Hz PPR
•  Marrësi: DVB-C/T2/S2
•  3 x HDMI 2 x USB 1 x Scart Optical
•  Zëri: 20 W
•  Wi-Fi
•  Garancia: 3 vite

0 out of 5