vaillant-elektro-01
whbc13-51306-01-45337-format-flex-heightwhbel10-1331-02-106163-format-flex-height

Kaldaja elektrike Vaillant

Kaldaja elektrike nga prodhuesi gjerman Vaillant me kualitet te lartë dhe me fuqi të ndryshme nga 9-28kW:

Kaldaja elektrike Vaillant Elo block VE6
Kaldaja elektrike Vaillant Elo block VE9
Kaldaja elektrike Vaillant Elo block VE12
Kaldaja elektrike Vaillant Elo block VE14
Kaldaja elektrike Vaillant Elo block VE18
Kaldaja elektrike Vaillant Elo block VE21
Kaldaja elektrike Vaillant Elo block VE24
Kaldaja elektrike Vaillant Elo block VE28

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kaldaja elektrike Vaillant”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *