televizor-slider

Televizorë bashkëkohor

Ndërmarrja EBB Blendi com ofron për ju televizorë bashkëkohor të brendeve të njohur botëror me çmime të volitshme dhe me garancion disa vjeçar. Gjithashtu ju ofrojmë edhe smart televizorë me sistem operativ Android. Në kuadër të kategorisë së televizorëve ofrojmë edhe pajisjet përcjellëse për televizorë si, antena, kabllo koaksial, mbajtës për televizorë, etj.