Telefoni:

017 851 706

Orari i punës:

08:00 - 20:00 (përveç të dielave)

Frigoriferët dhe Frizët


Beko
Gorenje
VOX
Hisense
image
  • Frigorifer Gorenje
€ 415
image
  • Frigorifer Beko
€ 550
image
  • Gorenje
€ 1280