Oferta e radhës nga #Beko

Me blerjen e një lavatriçe Beko nga 7kg e më shumë ju përfitoni dhuratë një set detergjentësh Duel. Nxitoni dhe përfitoni nga kjo dhe shumë oferta tjera gjatë këtyre muajve !

Lexo më shumë

Aksion i BEKO Neo-Frost frigoriferëve

Me blerjen e një frigoriferi BEKO Neo-Frost si dhuratë merrni një pajisje te vogël Beko (blender, mikser ose thithëse elektrike ne varësi nga modeli i frigoriferit). Aksioni vlen nga data 22.06 – 31.07.2017.   7284846919 RSNE415E21W ENTRY             7513820072 RCNA320K20W ENTRY           7513820071 RCNA320K20PT ENTRY   […]

Lexo më shumë

Aksion i pajisjeve montuese Beko

Me blerjen e një garniture të aparateve montuese për kuzhinë nga brendi Beko (p.sh. frigorifer, enëlarëse, mikrovalë, furrë, etj.), si shpërblim merrni një set enësh për kuzhinë të brendit Metalac. Aksioni zgjatë deri më 22.06.2017

Lexo më shumë
beko-barcelona

Beko Ballkans organizon konkurs

Për 15 vjet besim nga ana e klientëve, Beko Ballkans organizon konkurs. Konkursi është organizuar me moton “Beko ju çon në Camp Nou!” Konkursi vazhdon prej datës 29.03.2017 deri në 23.04.2017. Për të marrë pjesë në këtë konkurs, pjesëmarrësit duhet t’i plotësojnë rregullat si në vijim: Duhet të blejnë ndonjë produkt nga brendi Beko gjatë […]

Lexo më shumë
aksioni-frigorifer-blender

AKSION – Blej frigorifer, përfito një blender

AKSION!!! Nga data 1 Prill e deri më 30 Prill 2017 me blerjen e një Frigoriferi Gorenje të modeleve RK6191AW dhe 6191AX përfitoni si dhuratë një Blender Gorenje, modeli BSM 600 PR, që ka vlerë prej 3.590 din. Shpejtoni…. ju mirëpresim.

Lexo më shumë
aksioni-lavatrice-hekur

AKSION – blej Lavatriçe, përfito një hekur

AKSION !!! Nga data 1 Prill e deri më 29 Prill 2017 me blerjen e një Lavatriçe Gorenje të modeleve W7723 , W7423 dhe W7523 përfitoni si dhuratë hekur për hekurosje të rrobave Gorenje, modeli SIH2200GC e cila ka vlerë prej 3.290 din. Shpejtoni…. ju mirëpresim.

Lexo më shumë

“EBB-Blendicom” d.o.o

Gjithçka për shtëpinë tuaj… EBB Blendi com është ndërmarrje e rrallë në qytetin e Bujanocit e cila posedon qendrën tregtare të ndërtuar enkas për zhvillimin e veprimtarisë së vetë. Në këtë qendër moderne e cila ndodhet në rrugën e Gjilanit, mund të gjeni teknikë të bardhë nga prodhuesit më të njohur si Gorenje, Beko dhe […]

Lexo më shumë