Telefoni:

017 851 706

Orari i punës:

08:00 - 20:00 (përveç të dielave)

Kamina


Centrometal
Alfaplam
Megal
Prity
Enrad
image
 • ALFAPLAM LUCA 8KW
€ 0
image
 • Kamin me Dru Prity K1
€ 0
image
 • Kamin me Dru Prity K22
€ 0
image
 • Kamin me dru dhe furrë Prity FG
€ 0
image
 • Kamin me dru dhe furrë Prity FM
€ 0
image
 • Kamin me dru AlfaPlam Elita 2
€ 0
image
 • Kamin me dru AlfaPlam Elita
€ 0
image
 • Kamin montues 2D ETNA
€ 0
image
 • Kamin monutes ETNA 1D
€ 0
image
 • Kamin montues KLARA 3D
€ 0
image
 • Kamin montues me hapje lartë 3D
€ 0