ngrohje-qendrore slider

Ngrohje qendrore

Në qendrën tregtare EBB Blendi com mund të gjeni kaldaja të prodhuesve vendor dhe ndërkombëtarë si, Centrometal, Alfa Plam, etj. Gjithashtu mund t’i gjeni edhe të gjitha materialet e nevojshme për ngrohje qendrore si, radiatorë, pompa qarkulluese, gypa të bakrit, etj.

Për t’i parë produktet e ngrohjes që i ofron qendra jonë tregtare, vizitoni kategorinë përkatëse në këtë sajt, ose klikoni KËTU.

Tagged on: