“EBB-Blendicom” d.o.o

Gjithçka për shtëpinë tuaj… EBB Blendi com është ndërmarrje e rrallë në qytetin e Bujanocit e cila posedon qendrën tregtare të ndërtuar enkas për zhvillimin e veprimtarisë së vetë. Në këtë qendër moderne e cila ndodhet në rrugën e Gjilanit, mund të gjeni teknikë të bardhë nga prodhuesit më të njohur si Gorenje, Beko dhe […]

Lexo më shumë
teknike e bardhe slider

Aparate elektro-shtëpiake

Në kuadër të kategorisë së produkteve Teknika e Bardhë ofrojmë numër të madh të aparateve elektro-shtëpiake si, fshesa elektrike, tharëse për flokë, hekur për hekurosje të rrobave, etj., aparate të ndryshme për kuzhinë si, mikserë, blenderë, mikrovalë, etj. Të gjitha këto produkte janë brende të njohura si Gorenje, Beko, etj.

Lexo më shumë