Aksion i Enëlarëseve Beko

Me blerjen e një enëlarëse Beko në varësi nga modeli dhe numri i programeve falas merrni një nga dhuratat e mëposhtme. Enëlarëse beko 4 dhe 5 programa – dhuratë merrni një grirëse beko CHG 7402X, VLERA E DHURATËS 4.990 din. Enëlarëse beko 6 programa – dhuratë merrni një KETTLER Beko WKM7222I, VLERA E DHURATËS 3.990 […]

Lexo më shumë

Aksion i pajisjeve montuese Beko

Me blerjen e një garniture të aparateve montuese për kuzhinë nga brendi Beko (p.sh. frigorifer, enëlarëse, mikrovalë, furrë, etj.), si shpërblim merrni një set enësh për kuzhinë të brendit Metalac. Aksioni zgjatë deri më 22.06.2017

Lexo më shumë