Aksion Beko teknik montuese

•Ofertat nuk kan të ndalur nga Beko  •Nxito dhe përfito dhuratë 1. Me blerjen e aparateve montuese #Beko Furrë dhe Pllakë montuese Bim25402xms dhe Hic64502t falas merr nje toster Beko cgm5202r me vlerë 7.500din.

Lexo më shumë
televizor-slider

Televizorë bashkëkohor

Ndërmarrja EBB Blendi com ofron për ju televizorë bashkëkohor të brendeve të njohur botëror me çmime të volitshme dhe me garancion disa vjeçar. Gjithashtu ju ofrojmë edhe smart televizorë me sistem operativ Android. Në kuadër të kategorisë së televizorëve ofrojmë edhe pajisjet përcjellëse për televizorë si, antena, kabllo koaksial, mbajtës për televizorë, etj.

Lexo më shumë