Aksion Beko teknik montuese

•Ofertat nuk kan të ndalur nga Beko  •Nxito dhe përfito dhuratë 1. Me blerjen e aparateve montuese #Beko Furrë dhe Pllakë montuese Bim25402xms dhe Hic64502t falas merr nje toster Beko cgm5202r me vlerë 7.500din.

Lexo më shumë

“EBB-Blendicom” d.o.o

Gjithçka për shtëpinë tuaj… EBB Blendi com është ndërmarrje e rrallë në qytetin e Bujanocit e cila posedon qendrën tregtare të ndërtuar enkas për zhvillimin e veprimtarisë së vetë. Në këtë qendër moderne e cila ndodhet në rrugën e Gjilanit, mund të gjeni teknikë të bardhë nga prodhuesit më të njohur si Gorenje, Beko dhe […]

Lexo më shumë