aksioni-frigorifer-blender

AKSION – Blej frigorifer, përfito një blender

AKSION!!! Nga data 1 Prill e deri më 30 Prill 2017 me blerjen e një Frigoriferi Gorenje të modeleve RK6191AW dhe 6191AX përfitoni si dhuratë një Blender Gorenje, modeli BSM 600 PR, që ka vlerë prej 3.590 din. Shpejtoni…. ju mirëpresim.

Lexo më shumë
aksioni-lavatrice-hekur

AKSION – blej Lavatriçe, përfito një hekur

AKSION !!! Nga data 1 Prill e deri më 29 Prill 2017 me blerjen e një Lavatriçe Gorenje të modeleve W7723 , W7423 dhe W7523 përfitoni si dhuratë hekur për hekurosje të rrobave Gorenje, modeli SIH2200GC e cila ka vlerë prej 3.290 din. Shpejtoni…. ju mirëpresim.

Lexo më shumë