Aksion Beko teknik montuese

•Ofertat nuk kan të ndalur nga Beko  •Nxito dhe përfito dhuratë 1. Me blerjen e aparateve montuese #Beko Furrë dhe Pllakë montuese Bim25402xms dhe Hic64502t falas merr nje toster Beko cgm5202r me vlerë 7.500din.

Lexo më shumë

Oferta e radhës nga #Beko

Me blerjen e një lavatriçe Beko nga 7kg e më shumë ju përfitoni dhuratë një set detergjentësh Duel. Nxitoni dhe përfitoni nga kjo dhe shumë oferta tjera gjatë këtyre muajve !

Lexo më shumë

Aksion i Enëlarëseve Beko

Me blerjen e një enëlarëse Beko në varësi nga modeli dhe numri i programeve falas merrni një nga dhuratat e mëposhtme. Enëlarëse beko 4 dhe 5 programa – dhuratë merrni një grirëse beko CHG 7402X, VLERA E DHURATËS 4.990 din. Enëlarëse beko 6 programa – dhuratë merrni një KETTLER Beko WKM7222I, VLERA E DHURATËS 3.990 […]

Lexo më shumë

Aksion i BEKO Neo-Frost frigoriferëve

Me blerjen e një frigoriferi BEKO Neo-Frost si dhuratë merrni një pajisje te vogël Beko (blender, mikser ose thithëse elektrike ne varësi nga modeli i frigoriferit). Aksioni vlen nga data 22.06 – 31.07.2017.   7284846919 RSNE415E21W ENTRY             7513820072 RCNA320K20W ENTRY           7513820071 RCNA320K20PT ENTRY   […]

Lexo më shumë

Aksion i pajisjeve montuese Beko

Me blerjen e një garniture të aparateve montuese për kuzhinë nga brendi Beko (p.sh. frigorifer, enëlarëse, mikrovalë, furrë, etj.), si shpërblim merrni një set enësh për kuzhinë të brendit Metalac. Aksioni zgjatë deri më 22.06.2017

Lexo më shumë
beko-barcelona

Beko Ballkans organizon konkurs

Për 15 vjet besim nga ana e klientëve, Beko Ballkans organizon konkurs. Konkursi është organizuar me moton “Beko ju çon në Camp Nou!” Konkursi vazhdon prej datës 29.03.2017 deri në 23.04.2017. Për të marrë pjesë në këtë konkurs, pjesëmarrësit duhet t’i plotësojnë rregullat si në vijim: Duhet të blejnë ndonjë produkt nga brendi Beko gjatë […]

Lexo më shumë