gyp al-pex herz

Gyp Al-Pex HERZ

Gyp përcjellës për furnizim me dimensione te ndryshme Herz:

Gyp AL-PEX 16 HD HT Herz
Gyp AL-PEX 18 HD HT Herz
Gyp AL-PEX 20 HD HT Herz
Gyp AL-PEX 26 HD HT Herz
Gyp AL-PEX 32 HD HT Herz

Sistemi HERZ Pex-Al-Pex zbatohet në një numër të madh të instalimeve të ndërtimit (të furnizimit me ujë të pijshëm, ngrohje dhe ajer te kondicionuar të sistemeve) me temperatura të përdorimit të mediumit deri në 95 ° C dhe një presion maksimal pune prej 10 bar. Në kombinim me tuba të metaleve të tjera gjatë rikonstruksionit dhe rinovimit të një pjese të objektit, nuk do të vijë deri te korizioni i tubit , keta lloj te tubave nuk kan nevoje per shtres tjeter kunder korrizionit ..

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gyp Al-Pex HERZ”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *