Oferta e radhës nga #Beko

Me blerjen e një lavatriçe Beko nga 7kg e më shumë ju përfitoni dhuratë një set detergjentësh Duel.

Nxitoni dhe përfitoni nga kjo dhe shumë oferta tjera gjatë këtyre muajve !

Tagged on: