“EBB-Blendicom” d.o.o

Gjithçka për shtëpinë tuaj…

EBB Blendi com është ndërmarrje e rrallë në qytetin e Bujanocit e cila posedon qendrën tregtare të ndërtuar enkas për zhvillimin e veprimtarisë së vetë.

Në këtë qendër moderne e cila ndodhet në rrugën e Gjilanit, mund të gjeni teknikë të bardhë nga prodhuesit më të njohur si Gorenje, Beko dhe shumë prodhues tjerë të njohur.

Në kuadër të kësaj ndërmarrje mund të gjeni edhe produkte tjera për ngrohje qendrore, instalime elektrike, sanitari, ujësjellës e kanalizim dhe aparate të shumta elektro-shtëpiake.