“EBB-Blendicom” d.o.o

Gjithçka për shtëpinë tuaj… EBB Blendi com është ndërmarrje e rrallë në qytetin e Bujanocit e cila posedon qendrën tregtare të ndërtuar enkas për zhvillimin e veprimtarisë së vetë. Në këtë qendër moderne e cila ndodhet në rrugën e Gjilanit, mund të gjeni teknikë të bardhë nga prodhuesit më të njohur si Gorenje, Beko dhe […]

Lexo më shumë
ngrohje-qendrore slider

Ngrohje qendrore

Në qendrën tregtare EBB Blendi com mund të gjeni kaldaja të prodhuesve vendor dhe ndërkombëtarë si, Centrometal, Alfa Plam, etj. Gjithashtu mund t’i gjeni edhe të gjitha materialet e nevojshme për ngrohje qendrore si, radiatorë, pompa qarkulluese, gypa të bakrit, etj. Për t’i parë produktet e ngrohjes që i ofron qendra jonë tregtare, vizitoni kategorinë […]

Lexo më shumë
banjo slider

Elemente të sanitarisë

Të gjitha pajisjet sanitarike mund t’i gjeni në qendrën tonë.  Gjithçka që ju nevojitet për banjot tuaja duke filluar nga kadat, dush kabinat, guacat, bidetë, bateritë, bojlerët si dhe elementet tjera përkatëse nga prodhuesit e njohur vendor dhe ndërkombëtarë.

Lexo më shumë
televizor-slider

Televizorë bashkëkohor

Ndërmarrja EBB Blendi com ofron për ju televizorë bashkëkohor të brendeve të njohur botëror me çmime të volitshme dhe me garancion disa vjeçar. Gjithashtu ju ofrojmë edhe smart televizorë me sistem operativ Android. Në kuadër të kategorisë së televizorëve ofrojmë edhe pajisjet përcjellëse për televizorë si, antena, kabllo koaksial, mbajtës për televizorë, etj.

Lexo më shumë
teknike e bardhe slider

Aparate elektro-shtëpiake

Në kuadër të kategorisë së produkteve Teknika e Bardhë ofrojmë numër të madh të aparateve elektro-shtëpiake si, fshesa elektrike, tharëse për flokë, hekur për hekurosje të rrobave, etj., aparate të ndryshme për kuzhinë si, mikserë, blenderë, mikrovalë, etj. Të gjitha këto produkte janë brende të njohura si Gorenje, Beko, etj.

Lexo më shumë