Aksion i Enëlarëseve Beko

Me blerjen e një enëlarëse Beko në varësi nga modeli dhe numri i programeve falas merrni një nga dhuratat e mëposhtme.

  1. Enëlarëse beko 4 dhe 5 programa – dhuratë merrni një grirëse beko CHG 7402X, VLERA E DHURATËS 4.990 din.
  2. Enëlarëse beko 6 programa – dhuratë merrni një KETTLER Beko WKM7222I, VLERA E DHURATËS 3.990 din.
  3. Enëlarëse beko 9 programa – dhuratë merrni një Blender Beko HBS7750x VLERA E DHURATËS 4.500 din.

Aksioni vlen nga data 10.11.2017 – 10.12.2017

Me rastin e blerjes të nje enëlarëse, blerësi duhet të regjistrohet në web-siten e bekos: www.bekopoklon.rs

ENËLARËSE BEKO  4 DHE 5 PROGRAMA DHURATË MERRNI
7627083988 DFC04210W FS 4
BEKO SECKALICA INOX CHG 7402X VLERA DHURATES 4.990 din.
7652853953 DFN04210W FS 4
7626983988 DFC04210S FS 4
7624747355 DFS 1511 FS 5
7626583955 DFS 05010W FS 5
7622683955 DFS05011W FS 5
7624243955 DFS 1511 S FS 5
7626483955 DFS 05010S FS 5
7625048355 DFS 2531 FS 5
7695743945 DSFS 4530 X FS 5
7622583955 DFS05011X FS 5
7614043945 DSFS 6530 FS 5
7651833945 DSFS 6530 X FS 5
7627783953 DFN 05211W FS 5
7627183953 DFN 05211S FS 5
7616651653 DFN05210W FS 5
7653353953 DFN05212W FS 5
7626380753 DFN05210 w no DS FS 5
7607753942 DFN 15310 W FS 5
7625933945 DSS 2533 X SBI 5
7600983955 DSS 05010X SBI 5
7616233953 DSN 2533 X SBI 5
7697053942 DSN05210X SBI 5
7682788345 DIS 1501 FBI 5
7697753945 DIS 15010 FBI 5
7688753945 DIS 15011 FBI 5
7609443945 DIS 1522 FBI 5
7603533942 DIN 4530 FBI 5
7697653942 DIN 15210 FBI 5
7659553942 DIN15310 FBI 5
ENËLARËSE BEKO  6 PROGRAMA DHURATË MERRNI

BEKO INOX KETTLER WKM7222I              VLERA DHURATES 3.990
7610583945 DFS26020X FS 6
7600083942 DFN 16210W FS 6
7648953977 DFN16410W FS 6
7699353942 DFN16210B FS 6
7648653977 DFN16410B FS 6
7699253942 DFN16210X FS 6
7648853977 DFN16410X FS 6
7657753977 DFN26420X FS 6
7699453942 DFN16210S FS 6
7648753977 DFN16410S FS 6
7620683942 DFN 26320W FS 6
7619983942 DFN26220X FS 6
7611353942 DFN26321X FS 6
7650853977 DFN26422W FS 6
7658753977 DFN26420W FS 6
7650753977 DFN26422X FS 6
7650733942 DSN 6635 X SBI 6
7619383942 DSN 26320X SBI 6
7652053977 DSN26420X SBI 6
7697253945 DIS 26010 FBI 6
7697453945 DIS 26020 FBI 6
7673143942 DIN 5631 FBI 6
7602283942 DIN26220 FBI 6
7658453977 DIN26421 FBI 6
ENËLARËSE BEKO  8 DHE 9 PROGRAMA DHURATË MERRNI
7646033945 DSFS 6831 X FS 8

BEKO INOX  BLENDER HBS7750XVLERA DHURATES 4.500 din
7618583945 DFS28020W FS 8
7618483945 DFS28020X FS 8
7619283942 DFN 28321W FS 8
7658353977 DFN28422W FS 8
7619183942 DFN 28321S FS 8
7658253977 DFN28422S FS 8
7619583942 DFN 28330B FS 8
7657853977 DFN28430B FS 8
7658553977 DFN28430X FS 8
7627533945 DSS 6832 X SBI 8
7607583945 DSS 28020X SBI 8
7663533942 DSN 6841 FX SBI 8
7617983942 DSN 28330X SBI 8
7656253977 DSN28430X SBI 8
7609543945 DIS 5831 FBI 8
7698953945 DIS 28020 FBI 8
7608243942 DIN 5833 Extra FBI 8
7617183942 DIN 28220 FBI 8
7656753977 DIN28421 FBI 8
7601983942 DIN 28320 FBI 8
7657553977 DIN28430 FBI 8
7606483942 DFN 39330 X FS 9
7656053977 DFN39430X FS 9
7619483942 DSN 29330X SBI 9
7656353977 DSN39430X SBI 9  
7601583942 DIN 29330 FBI 9
7656853977 DIN39431 FBI 9
Tagged on: