aksioni-lavatrice-hekur

AKSION – blej Lavatriçe, përfito një hekur

AKSION !!!

Nga data 1 Prill e deri më 29 Prill 2017 me blerjen e një Lavatriçe Gorenje të modeleve W7723 , W7423 dhe W7523 përfitoni si dhuratë hekur për hekurosje të rrobave Gorenje, modeli SIH2200GC e cila ka vlerë prej 3.290 din.

Shpejtoni…. ju mirëpresim.

Tagged on: