aksioni-frigorifer-blender

AKSION – Blej frigorifer, përfito një blender

AKSION!!!

Nga data 1 Prill e deri më 30 Prill 2017 me blerjen e një Frigoriferi Gorenje të modeleve RK6191AW dhe 6191AX përfitoni si dhuratë një Blender Gorenje, modeli BSM 600 PR, që ka vlerë prej 3.590 din.

Shpejtoni…. ju mirëpresim.

Tagged on: